HEC produsent

HEC produsent

Anxin Cellulose er en HEC-produsent av Hydroxyethylcellulose, blant andre spesialkjemikalier.HEC er en ikke-ionisk, vannløselig polymer avledet fra cellulose, og den finner brede anvendelser i ulike bransjer.Her er en oversikt:

  1. Kjemisk struktur: HEC syntetiseres ved å reagere etylenoksid med cellulose under alkaliske forhold.Graden av etoksylering påvirker dens egenskaper som løselighet, viskositet og reologi.
  2. Applikasjoner:
    • Personlig pleieprodukter: HEC brukes ofte i formuleringer for personlig pleie som sjampo, balsam, lotioner, kremer og geler som fortykningsmiddel, stabilisator og filmdannende middel.
    • Husholdningsprodukter: Det brukes i husholdningsprodukter som vaskemidler, rengjøringsmidler og maling for å forbedre viskositet, stabilitet og tekstur.
    • Industrielle applikasjoner: HEC brukes i ulike industrielle applikasjoner som lim, tekstiler, belegg og oljeborevæsker på grunn av dets fortykning, vannretensjon og reologiske egenskaper.
    • Farmasøytiske midler: I farmasøytiske formuleringer fungerer HEC som et suspensjonsmiddel, bindemiddel og viskositetsmodifikator i flytende doseringsformer.
  3. Egenskaper og fordeler:
    • Fortykning: HEC gir viskositet til løsninger, gir fortykningsegenskaper og forbedrer teksturen og følelsen til produktene.
    • Vannretensjon: Det forbedrer vannretensjon i formuleringer, forbedrer stabilitet og ytelse.
    • Filmdannelse: HEC kan danne klare, fleksible filmer når de tørkes, nyttige i belegg og filmer.
    • Stabilisering: Den stabiliserer emulsjoner og suspensjoner, forhindrer faseseparasjon og sedimentering.
    • Kompatibilitet: HEC er kompatibel med en lang rekke andre ingredienser og tilsetningsstoffer som vanligvis brukes i formuleringer.
  4. Karakterer og spesifikasjoner: HEC er tilgjengelig i forskjellige viskositetsgrader og partikkelstørrelser for å passe til forskjellige bruksområder og prosesseringskrav.

Anxin Cellulose er kjent for sine spesialkjemikalier av høy kvalitet, inkludert HEC, og produktene er mye brukt og klarert i bransjer over hele verden.Hvis du er interessert i å kjøpe HEC fra Anxin Cellulose eller lære mer om deres produkttilbud, kan du kontakte dem direkte gjennom deresoffesiell nettsideeller kontakt deres salgsrepresentanter for ytterligere hjelp.


Innleggstid: 24. februar 2024