HEC fabrikk

HEC fabrikk

Anxin Cellulose Co.,Ltd er en stor HEC-fabrikk av Hydroxyethylcellulose, blant andre spesialkjemikalier for celluloseeter.De leverer HEC-produkter under forskjellige merkenavn som AnxinCell™ og QualiCell™.Anxins HEC er mye brukt i bransjer som personlig pleie, husholdningsprodukter, industrielle applikasjoner og legemidler.

Hydroksyetylcellulose (HEC) er en vannløselig polymer avledet fra cellulose.Det er ofte brukt som et fortyknings- og geleringsmiddel i ulike bransjer, inkludert personlig pleie, husholdningsprodukter, legemidler og industrielle applikasjoner.Her er en oversikt over dens egenskaper og bruksområder:

  1. Kjemisk struktur: HEC produseres ved å reagere cellulose med etylenoksid.Substitusjonsgraden (DS) av hydroksyetylgrupper langs cellulosekjeden bestemmer dens egenskaper, inkludert viskositet og løselighet.
  2. Løselighet: HEC er løselig i både kaldt og varmt vann, og danner klare, viskøse løsninger.Den viser pseudoplastisk reologi, noe som betyr at viskositeten avtar under skjærkraft og gjenoppretter seg når skjærkraften fjernes.
  3. Fortykning: En av hovedfunksjonene til HEC er dens evne til å tykne vandige løsninger.Det gir viskositet til formuleringer, forbedrer deres tekstur, stabilitet og flytegenskaper.Dette gjør det verdifullt i produkter som sjampo, balsam, kremer, kremer og husholdningsrengjøringsmidler.
  4. Filmdannelse: HEC kan danne klare, fleksible filmer når den tørkes, noe som gjør den nyttig i belegg, lim og filmer.
  5. Stabilisering: HEC stabiliserer emulsjoner og suspensjoner, forhindrer faseseparasjon og sedimentering i formuleringer.
  6. Kompatibilitet: HEC er kompatibel med en lang rekke andre ingredienser som vanligvis brukes i formuleringer, inkludert overflateaktive stoffer, salter og konserveringsmidler.
  7. Applikasjoner:
    • Personlige pleieprodukter: HEC er mye brukt i formuleringer for personlig pleie som fortykningsmiddel, stabilisator og bindemiddel i produkter som sjampo, balsam, kroppsvask, kremer og geler.
    • Husholdningsprodukter: Den brukes i husholdningsrengjøringsmidler, vaskemidler og oppvaskmidler for å gi viskositet og forbedre produktytelsen.
    • Legemidler: I farmasøytiske formuleringer fungerer HEC som et suspensjonsmiddel, bindemiddel og viskositetsmodifikator i flytende doseringsformer som orale suspensjoner, topiske formuleringer og oftalmiske løsninger.
    • Industrielle bruksområder: HEC finner anvendelser i industrielle formuleringer som maling, belegg, lim og borevæsker på grunn av sine fortykkende og reologiske egenskaper.

HECs allsidighet, sikkerhet og effektivitet gjør den til en mye brukt ingrediens i en rekke forbruker- og industriprodukter.


Innleggstid: 24. februar 2024