Svare på tvil – bruken av cellulose

Cellulosehydroksypropylmetyleter er laget av svært ren bomullscellulose gjennom spesiell foretring under alkaliske forhold.

effekt:

1. Byggeindustri: Som et vannholdende middel og retarder av sementmørtel kan det gjøre mørtelen pumpbar.I gips, gips, sparkelpulver eller andre byggematerialer som bindemiddel for å forbedre smørbarheten og forlenge arbeidstiden.Den kan brukes som limfliser, marmor, plastdekorasjon, limforsterkning, og kan også redusere mengden sement.Den vannholdende ytelsen til HPMC forhindrer at slurryen sprekker på grunn av at den tørker for raskt etter påføring, og øker styrken etter herding.

2. Keramisk produksjonsindustri: Det er mye brukt som bindemiddel ved fremstilling av keramiske produkter.

3. Malingsindustri: Den brukes som fortykningsmiddel, dispergeringsmiddel og stabilisator i beleggindustrien, og har god kompatibilitet i vann eller organiske løsemidler.Som malingsfjerner.

4. Blekkutskrift: Det brukes som fortykningsmiddel, dispergeringsmiddel og stabilisator i blekkindustrien, og har god kompatibilitet i vann eller organiske løsemidler.

5. Plast: brukes som formende slippmiddel, mykner, smøremiddel, etc.

6. Polyvinylklorid: Det brukes som et dispergeringsmiddel i produksjonen av polyvinylklorid, og det er det viktigste hjelpemiddelet for fremstilling av PVC ved suspensjonspolymerisering.

7. Farmasøytisk industri: beleggmaterialer;film materialer;hastighetskontrollerende polymermaterialer for preparater med forsinket frigjøring;stabilisatorer;suspenderende midler;tablett lim;viskositetsøkende midler


Innleggstid: 19-apr-2023